Moonlet/Cornelia

28 Maj

Moonlet är en duo bestående av Cornelia Sojdelius och Eric Gadd. Tillsammans framför de gemensamt skriven musik som befinner sig i gränslandet mellan elektronisk pop och Americana. Moonlet startade som ett projekt då de tillsammans började skriva musik under 2014. Två singlar är släppta hittills; This Is Personal (mars 2018) och Not Because Of You (december 2020). Arbete med album pågår och planeras för våren 2023. 


Cornelia skriver själv och producerar också egna låtar. Förra sommaren hade hon en egen utsåld spelning här på Button Town Café. Nu kommer hon tillbaka som en del av duon Moonlet - men framför på samma gång egna låtar under sitt eget artistnamn. Musiken är en slags eftertänksam elektronisk pop och låtar hon framför är bland annat Sweet Sound (2019) och WTF's going on? som släpptes i januari år.

 

A Dreamers Wake (EP från maj 2020)

Speaks The World (januari 2022)


Album släpps hösten 2022. Kommande singel Singitout släpps 29 april i år!


Nämnas i sammanhanget är också att Sweet Sound var titeln på hennes egen konstutställning under förra året - och att vi stolt presenterar Cornelia Sojdelius som en av de deltagande konstnärna i årets premiärutställning hos Button Town Art.